Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan u gostima pobedio Spartak - | K-013 Portal

Partizan u gostima pobedio Spartak

fudbal, partizan, spartak, super liga srbije

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u gostima Spartak sa 3:0, u meču 12. kola Superlige Srbije.

Strelci za Partizan bili su Svetozar Marković u 70, Gajas Zahid u 77. i Saldanja u 81. minutu.

Partizan je prvi na tabeli sa 28 bodova, sedam više i utakmicom više od drugoplasirane Crvene zvezde. Spartak je na osmom mestu sa 15 poena.

U narednom kolu, Partizan će dočekati Voždovac, dok će Spartak gostovati niškom Radničkom.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Partizan je imao u 35. minutu, kada je Kanute snažno šutirao sa 25 metara ali je njegov udarac zaustavila stativa.

U 45. minutu udarac sa distance oprobao je i Natho ali je golman Spartaka dobro reagovao.

Spartak je imao veliku priliku u 58. minutu, šutirao je Todorovski neometan sa 10 metara ali je Jovanović odbranio njegov udarac.

Minut kasnije Partizan je postigao pogodak, ali je gol koji je postigao Mihajlo Ilić posle intervencije iz VAR sobe poništen zbog igranja rugom mladog reprezentativca Srbije.

Partizan je poveo u 70. minutu golom Svetozara Markovića. Natho je izveo korner na prvu stativu, Nikolić je prebacio loptu na koju je natrčao Marković, šutirao dobro iz prve i lopta se od prečku odbila u mrežu.

Partizan je duplirao prednost u 77. minutu golom Gajasa Zahida, koji se odlično snašao posle asistencije Nikolića i rutinski zatresao mrežu.

Konačan rezultat postavio je Saldanja golom u 81. minutu. On je nakon povratne lopte Severine, preciznim udarcem pogodio levi ugao gola Spartaka.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS