Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Plzen pobedio Dinamo u Zagrebu, Legija nadigrala Zrinjski, ubedljivi Aston Vila i Fenerbahče - | K-013 Portal

Plzen pobedio Dinamo u Zagrebu, Legija nadigrala Zrinjski, ubedljivi Aston Vila i Fenerbahče

liga konferencija, fudbal

Fudbaleri Aston Vile pobedili su večeras u gostima ekipu AZ Alkmara rezultatom 4:1 u meču trećeg kola grupe E Lige konferencija.

Golove za Aston Vilu postigli su Leon Bejli u 13, Juri Telemans u 23, Oli Votkins u 51. i Džon Mekgin u 56. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Ibrahim Sadik u 65. minutu.

Fudbaleri Fenerbahčea su na svom terenu pobedili Ludogorec 3:0 u meču trećeg kola grupe H. Golove za Fenerbahče postigli su Miči Bačuaji u 42. i Miha Zajc u 52. i 93. minutu. Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je u startnoj postavi turskog kluba, a zamenjen je u 64. minutu.

Fudbaleri Lila su u trećem kolu grupe A na svom terenu pobedili Slovan iz Bratislave 2:1, dok je Klaksvik na svom terenu nadigrao Olimpiju rezultatom 3:0. Tabela: Lil 7, Slovan 6, Klaksvik 4, Olimpija 0.

Gent je u trećem kolu grupe B na svom terenu savladao Breidablik 5:0, dok je odložen meč između Makabija iz Tel Aviva i Zorije. Tabela: Gent 7, Zorija 4, Makabi 3, Breidablik 0.

Plzen pobedio Dinamo u Zagrebu, Legija nadigrala Zrinjski

Fudbaleri Plzena pobedili su večeras u Zagrebu ekipu Dinama rezultatom 1:0 u meču trećeg kola grupe C Lige konferencija.

Jedini gol na utakmici postigao je Tomaš Šori u 69. minutu. Astana je ranije danas u Prištini pobedila Balkani 2:1. Tabela: Plzen 9, Dinamo 3, Balkani 3, Astana 3.

Bodo-Glimt je na svom terenu savladao Bešiktaš rezultatom 3:1 u meču trećeg kola grupe D. Klub Briž je ranije večeras u gostima pobedio Lugano 3:1. Tabela: Klub Briž 7, Bodo-Glimt 4, Lugano 4, Bešiktaš 1.

Legija je u Mostaru u meču trećeg kola grupe E pobedila Zrinjski 2:1. Aston Vila je ranije danas u gostima bila bolja od AZ Alkmara 4:1. Tabela: Legija 6, Aston Vila 6, Zrinjski 3, AZ Alkmar 3.

Fudbaleri PAOK-a su u okviru trećeg kola grupe G u gostima pobedili Aberdin 3:2, dok je Ajntraht u Frankurtu ubedljivo savladao Helsinki 6:0. Tabela: PAOK 9, Ajntraht 6, Aberdin 1, Helsinki 1.

Nordsjeland je u Trnavi savladao Spartak 2:0 u meču trećeg kola grupe H. Fenerbahče je ranije danas na svom terenu pobedio Ludogorec 3:1. Tabela: Fenerbahče 9, Nordsjeland 6, Ludogorec 3, Spartak (T) 0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS