Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobeda Liverpula za povratak na prvo mesto na tabeli Premijer lige - | K-013 Portal

Pobeda Liverpula za povratak na prvo mesto na tabeli Premijer lige

liverpul, njukasl, premijer liga

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Barnli 3:1, u utakmici 24. kola Premijer lige i vratili se na prvo mesto na tabeli.

Liverpul je na Enfildu poveo u 31. minutu golom koji je postigao Diogo Žota, a izjednačio je Dara O’Ši u 45. minutu. Domaći su ponovo poveli u 52. minutu golom Lukasa Dijasa, a konačan rezultat postavio je Darvin Nunjes u 79. minutu.

Liverpul je prvi na tabeli sa 54 boda i ima dva boda više i utakmicu više od drugoplasiranog Mančester sitija, koji je ranije danas na svom terenu pobedio Everton 2:0.

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu Brajton 2:1.

Brajton je poveo u 16. minutu golom Paskala Grosa iz jedanaesterca, a izjednačio je Pape Matar Sar u 61. Pobedu londonskoj ekipi doneo je Brenan Džonson pogotkom u šestom minutu nadoknade vremena.

Posle 14. pobede Totenhem se popeo na četvrto mesto na tabeli sa 47 bodova, dok Brajton zauzima osmo mesto sa 35 bodova.

Fudbaleri Fulama pobedili su na svom terenu Bornmut 3:1.

Fulam je poveo u petom minutu golom Bobija De Kordove-Rida, a on je zatim asistirao Rodrigu Munisu kod drugog kola u 36. minutu. Pogodak za Bornmut postigao je Markos Sensi u 50. minutu, a pobedu je obezbedio Munis, svojim drugim golom na utakmici u 52. minutu.

Fulam je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede i sada je 12. na tabeli sa 29 bodova, dva više od Bornmuta na 13. mestu.

U ostalim utakmicama, fudbaleri Šefild junajteda pobedili su na gostujućem terenu Luton 3:1 i ostvarili treću pobedu u ligi, a Brentford je kao gost pobedio Vulverhempton 2:0.

Kasnije igraju Notingem Forest – Njukasl.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS