Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Marseja, Brajtona, Liverpula, Rome, Rena i Leverkuzena - | K-013 Portal

Pobede Marseja, Brajtona, Liverpula, Rome, Rena i Leverkuzena

liga evrope, fudbal

Fudbaleri Olimpika iz Marseja pobedili su večeras na svom terenu ekipu AEK-a 3:1 u meču trećeg kola grupe B Lige Evrope.

Golove za Marsej postigli su Vitinja u 27, Amin Harit u 60. iz penala i Žordan Vereto takođe iz penala u 69. Jedini strelac za goste bio je Orbelin Pineda u 53. minutu. Gosti su meč završili sa igračem manje, pošto je 59. minutu isključen golman AEK-a Cican Stanković.

Fudbaleri Betisa su u grupi C u gostima savladali Aris 1:0, dok su Sparta i Rendžers igrali bez golova. Tabela: Betis 6, Sparta 4, Rendžers 4, Aris 3.

U oba meča grupe D nije bilo pobednika. Šturm i Atalanta igrali su u Gracu 2:2, dok je duel Rakova i Sportinga završen 1:1. Tabela: Atalanta 7, Sporting 4, Šturm 4, Rakov 1.

Pobede Brajtona, Liverpula, Rome, Rena, Rojal Uniona i Leverkuzena u Ligi Evrope

Fudbaleri Brajtona pobedili su večeras na svom terenu ekipu Ajaksa rezultatom 2:0 u meču trećeg kola grupe B Lige Evrope.

Golove za Brajton postigli su Žoao Pedro u 42. i Ansu Fati u 53. minutu.

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su na svom terenu savladali Tuluz 5:1 u duelu trećeg kola grupe E. Golove za domaći tim postigli su Diogo Žota u devetom, Vataru Endo u 30, Darvin Nunjez 34, Rajan Gravenberh u 65. i Mohamed Salah u 93. minutu. Jedini strelac za goste bio je Tijs Dalinga u 16. minutu. U drugom meču trećeg kola ove grupe, Rojal Union je na svom terenu pobedio LASK 2:1. Tabela: Liverpul 9, Rojal 4, Tuluz 4, LASK 0.

Ren je u gostima u grupi F pobedio Panatinaikos 2:1, dok je odložen duel Viljareala i Makabija iz Haife. Tabela: Ren 6, Panatinaikos 4, Viljareal 3, Makabi Haifa 1.

Fudbaleri Rome su na svom terenu pobedili Slaviju iz Praga 2:0 u meču trećeg kola grupe G, dok su Šerif i Servet odigrali 1:1. Tabela: Roma 9, Slavija 6, Servet 1, Šerif 1.

Bajer je u meču trećeg kola grupe H u Leverkuzenu nadigrao Karabak 5:1. Fudbaleri Moldea su ranije danas na svom terenu nadigrali Haken 5:1. Tabela: Leverkuzen 9, Karabak 6, Molde 3, Haken 0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS