Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Potpisan ugovor: Stojković novi fudbaler Partizana - | K-013 Portal

Potpisan ugovor: Stojković novi fudbaler Partizana

Stojković, fudbal, sport, Partizan

Mladi fudbaler Denis Stojković zvanično je novi igrač Partizana, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Humske.

"Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković (2002) je zaključno sa 4. avgustom 2020. godine i zvanicno igrač Partizana", navodi se u saopštenju crno-belih.

"Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno 4. avgust. Treći avgust je dan mog rodjenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci, gde sam se sasvim uklopio u ekipu", rekao je Stojković za klupski sajt.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala 'stare dame' Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije, odakle je došao kao slobodan igrač.

"Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rodendanski poklon i budite sigurni da cu ga na najlepši nacin podeliti sa vama ove sezone", zaključio je Stojković.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.