Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radnički iz Barande proslavio titulu i ulazak u viši rang - | K-013 Portal

Radnički iz Barande proslavio titulu i ulazak u viši rang

radnicki, baranda, fudbal, opovo

Pobedom u Opovu, u poslednjem kolu Druge južnobanatske lige – Zapad, Radnički je overio titulu i ulazak u viši rang.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – RADNIČKI (Baranda) 1:4 (0:2); Utakmica u kojoj je Radnički bio favorit ali imao imperativ pobede, dok je Omladinac igrao za čast. Otvorena, zanimljiva i korektna utakmica i na kraju zaslužena pobeda Baranđana.

Radnički je golovima Vitorovića i Milovanova na poluvreme otišli sa dva pogotka prednosti i već tada je bilo jasno da na ovom meču neće biti iznenađenja. U nastavku meča Cukić je povisio vođstvo gostiju na 3:0, a neku nadu je vrati Tomić, koji je sredinom drugog poluvremena smanjio na 3:1. Međutim, tačku na utakmicu stavio je Petrov uz odličnu asistenciju Milovanova, koji je odradio najveći deo posla.

Nakon poslednjeg zvižduka sudije usledilo je veliko slavlje i bakljada navijača Radničkog koji su na ovoj utakmici ispunili tribine u Opovu, a zatim je delegat utakmice kapitenu Radničkog Dušanu Dobriću uručio šampionski pehar.

Od naredne sezone, Radnički je ponovo član Prve južnobanatske lige, dok će Opovčani novo prvenstvu igrati u okviru Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS