Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Remi kadeta i pionira Železničara protiv Slovena iz Rume - | K-013 Portal

Remi kadeta i pionira Železničara protiv Slovena iz Rume

fk zeleznicar, omladinska ekipa, zeleznicar sloven

I dok je u Superligi trenutno reprezentativna pauza, a nastavak je zakazan za kraj nedelje, minulog vikenda aktivne su bile sve mlađe kategorije. I Omladinska škola Železničara bila je aktivna, a dizelka je imala polovičan uspeh.

Kadeti kluba iz Pančeva gostovali su u Rumi, a utakmica sa Slovenom završena je remijem 2:2. Posle 11 kola kadeti Železničara nalaze se na šestom mestu sa 15 bodova. U narednom kolu Železničar gostuje u Lukićevu, a rival će im biti domaća Mladost.

Sa bodom iz Rume protiv Slovena vratili su se i pioniri Železničara, koji su sa pomenutom ekipom u zanimljivom meču odigrali 3:3. Najmlađi fudbaleri dizelke trenutno se nalaze na trećem mestu sa 19 bodova. U narednom kolu dočekuju Sporto 023 iz Zrenjanina.

Omladinci Železničara gostovali su minulog vikenda u Novom Sadu, gde su poraženi od istoimenog rivala (2:0) i sada se nalaze na šestom mestu sa 17 bodova.

U narednom kolu omladinci Železničara ponovo gostuju u Novom Sadu, ali će im sada rival biti ekipa Derbija 015.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS