Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Senegal ostao bez titule, Obala Slonovače u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija posle penala - | K-013 Portal

Senegal ostao bez titule, Obala Slonovače u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija posle penala

fudbal, obala slonovace, africki kup

Fudbalska reprezentacija Senegala neće odbraniti titulu na Afričkom kupu nacija, pošto je izgubila od domaćina takmičenja Obale Slonovače posle izvođenja jedanaesteraca 5:4, nakon što je u regularnom delu i posle produžetaka bilo nerešeno 1:1.

Senegal je poveo u četvrtom minutu golom koji je postigao Habib Dijalo, posle dodavanja Sadija Manea, a izjednačio je Frank Kesje u 86. minutu iz jedanaesterca.

Regularni deo utakmice završen je nerešeno 1:1, posle toga, uprkos šansama sa obe strane golova nije bilo u produžecima, pa su pobednika odlučili penali.

Obala Slonovače postigla je svih pet golova, a strelci su bili Nikolas Pepe, Kristijan Kuame, Sebastijen Ale, Serž Orije i Frank Kesje, koji je postigao pobedonosni.

U ekipi Senegala golove su postigli Kalidu Kulibali, Pape Sar, Bamba Dijeng i Sadio Mane, dok je Musa Nijakate u trećoj seriji pogodio stativu.

Obala Slonovače će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Malija i Burkine Faso.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS