Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srce fudbalske tradicije u Srbiji – Meridianbet i FK Obilić zajedničkim snagama kreću u nove pobede - | K-013 Portal

Srce fudbalske tradicije u Srbiji – Meridianbet i FK Obilić zajedničkim snagama kreću u nove pobede

fudbal, fk obilic, meridianbet, sponzorstvo

Uzbudljive vesti stižu iz malog naseljenog mesta Živica, smeštenog u opštini Požarevac. FK Obilić, klub s bogatom tradicijom koja traje još od 1935. godine, sve više privlači pažnju ljubitelja fudbala, ne samo u ovom mestu već i širom Srbije.

Ponosni klub, koji nikada nije prestao da radi uprkos svim izazovima, osvojio je srca i kompanije Meridianbet, regionalnog lidera u industriji igara na sreću. Kao kompanija koja uvek podržava sportski duh i lokalne zajednice, Meridianbet je sa oduševljenjem ozvaničio saradnju sa fudbalskim klubom Obilić. Ovo sponzorstvo predstavlja ne samo priliku za dalji uspeh kluba već i podršku očuvanju fudbalske tradicije koja je deo Živica.

Zadovoljstvo ispred kompanije Meridianbet podelio je direktor sektora za sponzorstva, Stefan Glavaš.

- Izuzetno smo ponosni što pomažemo FK Obilić u održavanju tradicije duge 88 godina. Ovaj klub je istinsko blago i ponos Živica, a mi smo srećni što možemo biti deo toga. Fudbal u Srbiji ima neizmerni potencijal, a manji klubovi, poput FK Obilić, često su temelj i rasadnik najvećih sportskih zvezda.

Između ostalog, ova saradnja omogućila je klubu da novu sezonu započne sa osveženom garniturom dresova, te će u narednih godinu dana na prednjoj strani ponosno nositi logo sponzora, kompanije Meridianbet. Sinergija dve strane imaće i značajan uticaj na budućnost kluba, kao i na razvoj fudbala u ovom delu Srbije.

Podsećamo, FK Obilić Živica je tokom sezone 2022/2023 ostvario zavidne rezultate, osvojivši šampionsku titulu u Braničevskoj okružnoj ligi. Sa 22 pobede, 4 nerešena meča i samo dva poraza, ovaj klub je pokazao ne samo sportski talenat već i izuzetan karakter.

Šampionska titula tako je donela novi izazov u Podunavskoj šumadijskoj zoni. Nema sumnje da saradnja sa kompanijom Meridianbet obećava još veći uspeh u narednoj sezoni, dok se svi nadaju plasmanu u još viši rang.

- Fudbal je srce Živica, a FK Obilić je njegova duša. Upravo zbog toga je sponzorstvo kompanije Meridianbet od velikog značaja jer donosi podršku koja će doprineti ne samo sportskim uspesima već i jačanju zajednice i fudbalske tradicije – istakao je direktor kluba Aca Ilić.

Bez malih ne bi bilo ni velikih i zato Meridianbet sa ponosom podržava klubove poput FK Obilić, jer su oni temelj na kome se grade velike fudbalske priče.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS