Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trener Jirgen Klop na kraju sezone napušta Liverpul - | K-013 Portal

Trener Jirgen Klop na kraju sezone napušta Liverpul

fudbal, jirgen klop

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop objavio je danas da će napustiti klub na kraju sezone pošto mu, kako je rekao, ponestaje energije.

U video snimku koji je klub objavio, Klop je rekao da razume šok zbog ove odluke, ali da može da je objasni.

„Volim apsolutno sve u vezi ovog kluba, volim sve u vezi sa gradom, volim sve u vezi sa našim navijačima, volim tim, volim osoblje. Ali to što i dalje donosim ovu odluku vam pokazuje da sam ubeđen da je to odluka koju moram da donesem. Radi se o tome, kako da ovo kažem, da mi ponestaje energije. Sada nemam problem, već duže sam znao da ću to morati da objavim u nekom trenutku, ali sada sam sasvim dobro. Znam da ne mogu da radim posao, iznova i iznova i iznova“, rekao je Klop.

„Posle svih godina koje smo proveli zajedno, posle svog vremena koje smo proveli zajedno i posle svih stvari kroz koje smo zajedno prošli, raslo je poštovanje prema vama, rasla je ljubav prema vama i najmanje što vam dugujem je istina – a to je istina“, naveo je nemački trener.

Klop je dodao da je u novembru obavestio upravu kluba o svojoj odluci.

On je preuzeo ekipu 2015. godine i osvojio Premijer ligu u sezoni 2019/2020, Ligu šampiona 2018/2019, zatim FA kup, Liga kup, Komjuniti Šild, Svetsko klupsko prvenstvo i Super kup Evrope.

Liverpul je saopštio da će uz Klopa klub na kraju sezone napustiti i njegovi pomoćnici.

Klop je predvodio Liverpul u 466 utakmica, ostvario je 283 pobede, pretrpeo 78 poraza i imao 105 remija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS