Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ubedljiv poraz fudbalera Partizana protiv Nordsjelanda u plej-ofu za Ligu konferencija - | K-013 Portal

Ubedljiv poraz fudbalera Partizana protiv Nordsjelanda u plej-ofu za Ligu konferencija

fk partizan, liga konferencija, nordsjeland, fudbal

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u danskom Farumu od Nordsjelanda sa 0:5, u prvoj utakmici baraža za plasman u Ligu konferencija.

Nordsjeland je poveo u 11. minutu golom koji je postigao Martin Frese, a zatim je dva gola iz jedanaesteraca postigao Markus Ingvartsen u 42. i 68. minutu. Četvrti gol postigao je Oliver Viladsen u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je igrač Partizana Mihajlo Ilić, koji je u 88. minutu postigao autogol.

Partizan je prvi zapretio u 10. minutu kada je pokušao Kvinsi Menig sa 20-ak metara, a domaći golman bez problema odbrani.

Minut kasnije Nordsjeland je poveo. Posle gužve pred golom Partizana, lopta je izbačena izvan kaznenog prostora, do nje je došao levi bek Frese i poslao loptu u suprotan ugao.

U 16. minutu domaći su mogli da udvostruče prednost, Osman je lako prošao po levoj strani i centrirao pred gol, a sa pet metara Bendžamin Nigren šutirao je preko prečke.

Nordsjeland je imao inicijativu, u 37. minutu glavom je pokušao Ingvartsen, a tri minuta kasnije domaći su propustili veliku priliku. Osman je prošao po levoj strani, šutirao i pogodio stativu, do lopte je došao Ingvartsen koji je sa pet metara šutirao visoko preko gola.

U 42. minutu dosuđen je jedanaesterac za Nordsjeland, nakon što je Nikola Antić igrao rukom. Penal je izveo Ingvartsen, malo je zastao prilikom šuta, ali je pogodio mrežu i udvostručio prednost.

Partizan je bolje počeo drugo poluvreme, ali bez prave prilike. U 59. minutu iz igre je zbog povrede izašao Menig i ušao je Samed Baždar.

Minut kasnije novu veliku priliku promašio je Nordsjeland, nakon što je Mohamed Diomande glavom bio neprecizan sa pet metara.

U 62. minutu Partizan je imao najbolju priliku na utakmici, kada je Svetozar Marković posle kornera šutirao pravo u golmana.

Odmah na drugoj strani domaći su imali novu šansu, ali je prvo golman Aleksandar Jovanović odbranio šut Diomandea, a zatim je Aranđel Stojković blokirao šut Osmana.

U 66. minutu ponovo je dosuđen jedanaesterac za Nordsjeland, posle igranja rukom Aleksandra Šćekića, a drugi gol na utakmici postigao je Ingvartsen.

Nordsjalend je postigao četvrti gol u 73. minutu. Osman je ponovo prošao po levoj strani i centrirao pred gol, a loptu je u mrežu ubacio Viladsen.

Golman Jovanović je u 78. minutu odbranio šut Osmana, koji je ponovo bio brži od igrača Partizana. Napadač Danske ekipe bio je u šansi i u 82. minutu kada je pogodio stativu, a zatim je izašao iz igre.

Zamenio ga je na terenu Mads Hansen, koji je odmah u prvoj šasi pogodio prečku.

U 88. minutu peti gol za domaće postigao je Ilić koji je skrenuo loptu u svoju mrežu posle šuta Hansena.

U četvrtom minutu nadoknade vremena poništen je gol Nordsjelanda, pošto je rukom loptu u mrežu ubacio Konrad Harder.

Revanš utakmica igra se narednog četvrtka u Beogradu, a pobednik će se plasirati u grupnu fazu Lige konferencija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS