Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ubedljiva pobeda omladinaca Železničara i remi pionira u Zrenjaninu - | K-013 Portal

Ubedljiva pobeda omladinaca Železničara i remi pionira u Zrenjaninu

zeleznicar, pioniri, fudbal, zrenjanin, pancevo

Omladinci Železničara nastavljaju uspešan niz, predvođeni trenerima Nenadom Radojevićem i Vladimirom Rastovićem. Posle pet postignutih golova u Novom Sadu, ovoga puta precizni su bili četiri puta na domaćem terenu.

U 5. kolu Omladinske lige Vojvodine, Železničar je ubedljivo savladao ekipu Petar Puača 4:0. Po dva gola za Železničar postigli su Ergarac i Antić.

Železničar je igrao u sastavu: Čapelja, Ćirković, Krstić, Ćirić, Malenović, Vlahović, Novićević, Ergarac, Maslovarić, Počuča i Rakonjac. Na klupi za rezerve sedeli su: Brujić, Novićević, Terzić, Antić, Đukić, Šalipur i Jovanović.

Narednog vikenda omladinci Železničara putuju u Novi Sad na duel sa Petrikom.

Baš kao i omladinci, odlični su ovog vikenda bili i pioniri Železničara.

U Pionirskoj ligi Vojvodine grupa "Jug" odigrano je treće kolo, a Dizelka i dalje ne zna za poraz.

U Zrenjaninu Radnički i Železničar igrali su nerešeno 2:2 (1:0).Strelci za Železničar bili su: Mandić i Panić,

Bila je to utakmica puna preokreta. Domaćin je vodio posle prvih 45 minuta, potom je Železničar poveo sa 1:2, a onda su Zrenjaninci, u poslednjim trenucima utakmice, golom sa polovine terena, uspeli da postave konačan rezultat.

Predvođen trenerom Markom Andrejićem, pionirski tim Železničara igrao je u sastavu: Despotović, Bojko, Vlajković, Pramenković, Mikić, Ćirković, Dimčić, Nešković, Mandić, Gargenta i Terzić. Na klupi za rezerve bili su: Smoljanić, Ristovski, Dejanović, Rašić, Ajeti, Panić i Jovanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS