Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Veliki preokret Partizana protiv IMT-a - | K-013 Portal

Veliki preokret Partizana protiv IMT-a

imt, partizan, super liga srbije, fudbal

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u gostima ekipu IMT-a sa 3:2, u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

Crno-beli su upisali četvrtu vezanu pobedu i treći su na tabeli sa 13 bodova, dok je IMT deveti sa sedam osvojenih bodova.

IMT je poveo već u petom minutu pogotkom Nikole Vukića. Posle istrčanog kontranapada, najpre je šutirao Luka Luković, njegov udarac je odbranio Aleksandar Jovanović, ali je na odbijenu loptu natrčao Vukić i lako je poslao u mrežu crno-belih.

Do kraja prvog poluvremena, Partizan je napadao, ali se rezultat nije menjao. Stvarao je Partizan šanse i na početku drugog poluvremena, ali je IMT bio taj koji je postizao golove.

Na 2:0 za domaći tim povisio je Nikola Kodžić u 56. minutu. Nakon dobrog centaršuta Vladimira Radočaja, Kodžić je ostao sam ispred gola Partizana i nije mu bilo teško da savlada Jovanovića.

Ćetiri minuta kasnije crno-beli su uspeli da zatresu mrežu IMT-a preko Aranđela Stojkovića, ali je taj gol posle VAR provere poništen zbog ofsajda.

Ipak, u 70. minutu crno-beli stižu do gola, a strelac je bio Saldanja koji je sjajno primio loptu posle ubacivanja Kristijana Belića i savladao na ovoj utakmici odličnog Miloša Gordića.

Crno-beli su do izjednačenja stigli u 91. minutu pogotkom Bibrasa Natha sa penala u 90. minutu. Prethodno je Nikola Glišić u kaznenom prostoru oborio Belića.

Potpuni preokret i pobedu Partizanu doneo je Nemanja Nikolić u 95. minutu, posle asistencije Saldanje.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu dočekati Radnik, dok će IMT gostovati niškom Radničkom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS