Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Železničar dobio još tri pojačanja - | K-013 Portal

Železničar dobio još tri pojačanja

fk zeleznicar, pancevo, pojacanje

Železničar je dobio tri nova igrača u finišu prelaznog roka. Uprava kluba iz Pančeva potrudila se da dovede adekvatne igrače za nastavak sezone.

Opremu kluba zadužio je Entoni Abidemi Lokosa, nigerijski fudbaler koji igra na poziciji krila. Ovaj stameni dvadesetšestogodišnjak karijeru je počeo u svojoj zemlji, igrao je u Izraelu i Egiptu, a u Železničar dolazi iz španske Almerie B. Dres Železničara u narednom periodu nosiće i Maisa Kodu Ndiaje, koji igra na mestu centralnog beka.

Pomenuti igrač je rođen 28. januara 2002. godine u Senegalu, prošao je mlađe selekcije italijanskog velikana Rome, igrao je za Vićencu, a u Želju dolazi kao pozajmljeni igrač Kremonezea.

Veliko pojačanje svakako je i odbrambeni igrač Marko Gajić. U januaru 2021. godine Gajić je dobio poziv za učešće na turneji reprezentacije Srbije sastavljene od fudbalera iz domaće lige. U dresu sa nacionalnim grbom debitovao je u meču sa Panamom.

Gajić je karijeru počeo u Radničkom iz Nove Pazove, a igrao je i za OFK Beograd, Javor iz Ivanjice, Voždovac, ljubljansku Olimpiju, Krajovu, Radnički 1923 iz Kragujevca, banjalučki Borac, a u Železničar je stigao iz Čukaričkog.

Sa nova tri pojačanja nema sumnje da će Železničar dobiti na dodatno kvalitetu. Za izabranike Aleksandra Linte u subotu je novi izazov, a Želzničar igra protiv trenutno prvoplasiranog tima na tabeli ekipe TSC-a iz Bačke Topole.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS