Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Železničar dominira protiv Dečića i ostvaruje ubedljivu pobedu od 3:0 - | K-013 Portal

Železničar dominira protiv Dečića i ostvaruje ubedljivu pobedu od 3:0

fudbal, Železničar, Dečić, prijateljska utakmica, pobeda, golovi, Mateja Zuvić, Milan Mirosavljev, kontrolna utakmica, Borac Banjaluka

Na pripremnoj utakmici na Zlatiboru, fudbaleri Železničara su demonstrirali svoju superiornost protiv crnogorskog prvoligaša Dečića. Uprkos izjednačenom prvom poluvremenu bez postignutih golova, izabranici trenera Predraga Rogana su briljirali u drugom delu utakmice, postigavši sva tri gola i zasluženo trijumfovali.

Strelci za tim iz Pančeva bili su nezaustavljivi. Mateja Zuvić je bio u žiži interesovanja, postigavši dva pogotka u 49. i 83. minutu, dok je Milan Mirosavljev upotpunio trijumf svojim golom u poslednjim trenucima utakmice.

Železničar je započeo utakmicu protiv Dečića sa sastavom koji je uključivao igrače poput Stankovića, Lakićevića, Hajdina, Tomića, M. Jovanovića, Markišića, Petrovića, Pavlova, Ivića, Romanića, Živkovića i Veljka Trifunovića. Međutim, u drugom delu meča, trener Rogan je izvršio nekoliko promena i uveo nove snage poput Obrenovića, Konatara, Obradovića, Balaža, A. Kovačevića, Lainovića, Grgića, Jovanovića, Stankovića i Trifunovića.

Železničar je blistao u drugom poluvremenu, a posebno se istakao dvostruki strelac Mateja Zuvić. Prvi gol je postigao u 49. minutu, a potom je u 83. minutu još jednom savladao golmana Dečića. Konačan rezultat utakmice postavio je Milan Mirosavljev u samom finišu susreta.

Naredni izazov za Železničar će biti kontrolna utakmica protiv Borca iz Banjaluke, koja je zakazana za utorak, 4. jula.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS