Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Železničar u nedelju dočekuje Kragujevčane - | K-013 Portal

Železničar u nedelju dočekuje Kragujevčane

fk zeleznicar, fudbal, superliga srbije

Fudbalski klub Železničar u nedelju 1. oktobra, od 18 časova na Sportskom centru Mladost, dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca.

Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Karte za ovaj meč biće puštene u prodaju na dan utakmice, od 15 sati.

“Jako smo zadovoljni stanjem u timu. Momci vredno rade i stvaraju odličnu atmosferu. Ispunjavaju sve zahteve i prihvataju principe igre. Urađeno je mnogo dobrih stvari, koje nažalost nisu ispraćene i rezultatski, ali siguran sam da će u narednom periodu sve ići na bolje. Očekuje nas ozbiljan meč, izuzetno poštujemo Radnički iz Kragujevca, ali fokusiramo se na naš tim. Svaka utakmica je jako bitna, igramo na domaćem terenu, imamo naše adute, imamo ideju, verujemo u momke i sa mnogo optimizma očekujemo meč. Hvala Pančevcima na velikoj podršci koja momcima mnogo znači”, rekao je na konferenciji za novinare Branislav Bajić, pomoćni trener u Željinom stručnom štabu.

Čelni ljudi kluba zahvalili su se svim sugrađanima koji su uveličali spektakl protiv Partizana, a istovremeno se izvinili svima koji nisu došli do ulaznice, jer je kapacitet stadiona bio mnogo manji od želje svih onih koji su želeli da budu svedoci istorijskog duela.

Takođe, najavljena je mogućnost da vlasnici karata sa utakmica protiv Radničkog 1923 i IMT-a, budu u prednosti kupovine ulaznica za duel sa Crvenom Zvezdom koji će Želja igrati na svom terenu u novembru. To ne važi za imaoce sezonskih ulaznica, koji će svakako biti prioritet.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS