Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Turnir u Vračev Gaju povodom 75 godina od oslobođenja, Pančevci najbolji u obe konkurencije - | K-013 Portal

Streljaštvo: Turnir u Vračev Gaju povodom 75 godina od oslobođenja, Pančevci najbolji u obe konkurencije

SD Pančevo 1813, streljastvo, sport

U streljani OŠ''Marko Stojanović'' u Vračev Gaju, održan je tradicionalni turnir za pionire vazdušnom puškom, povodom 75 godina od oslobođenja Bele Crkve.

Ekipa pionira i pionirki SD ''Pančevo 1813'' bila je najuspešnija u obe konkurencije.

Nastupili su pionirke Iva Rakonjac( prva sa 90 krugova), Katja Bogdanović i Tijana Cvetanović i piomiri Ognjen Bunčić (prvi sa 82), Nemanja Đorđević i Nemanja Stanišić. Slede ekipe iz OŠ ''M.Stojanović'' iz Vračev Gaja, koje u toj streljani i redovno treniraju , a zatim i ekipe iz ostalih škola iz Bele Crkve.

Naredno takmičenje će biti međunarodni turnir za mlade strelce do 20 godina, ''Walther cup'' u subotu 07. novembra u Smederevu na kome će nastupiti sedam mladih takmičara SD ''Pančevo 1813'', a Aleksa Rakonjac po prvi put nastupa u sastavu juniorske reprezentacije Srbije vazdušnom puškom i učestvuje u četvorodnevnim pripremama po odluci i pozivu selektora za pušku Donević Dragana i stručnog štaba SS Srbije. Aleksa je to zaslužio sa dosadašnjim rezultatima, obzirom da je za prošlu godinu proglašen kao najbolji pionir SS Srbije, a u ovoj godini nizao visoke rezultate i pobede u konkurenciji kadeta u kojoj je za ovu godinu najbolji u Srbiji, pa i mlađih jumiora i juniora, i pobedom na Prvenstvu Sbrije u kategoriji juniora i ličnim rekordom od 618,8 krugova.

(S. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.