Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tamiš slavio protiv Vršca 96:86 - | K-013 Portal

Tamiš slavio protiv Vršca 96:86

kk tamis, kk vrsac, kosarka, sport

U utakmici 17. kola KLS košarkaši Tamiša su na domaćem terenu savladali ekipu Vršca rezultatom 96:86.

Ovim trijumfom Pančevci prekidaju niz od dva poraza i dolaze do učinka od devet pobeda i sedam poraza. Sa druge strane Vršac nakon ovog susreta prekida svoj niz od tri pobede i trpi deveti poraz, uz koje ima šest trijumfa.

Domaća ekipa je ušla u meč sa mnogo energije, napravila seriju 7:0 i naterala trenera Lučića da zatraži tajmaut u veoma ranoj fazi meča. Tamiš je održavao svoju prednost, međutim na samom kraju prve deonice gosti se rezultatski vraćaju u meč (24:22).

U drugoj deonici Tamiš dolazi i do dvocifrene prednosti koju je iskusno održavao sve do velikog odmora. (51:40).

Gosti u drugo poluvreme ulaze motivisano i sa četiri vezane trojke i poenima Janjića ispod koša dolaze do vođstva (52:54). Domaći preko Pritzla i Pavićevića odbijaju nalet gostiju i vraćaju se na šest poena prednosti. Sa druge strane Nikolić uzvraća sa dve vezane trojke i ponovo podiže intenzitet i neizvesnost u Hali sportova. Međutim, timska igra Tamiša je došla do izražaja, te puleni Bojana Jovičića zajedničkim snagama vraćaju prednost i pre početka poslednjeg perioda rezultat na semaforu beše 72:65.

U poslednjoj deonici presudilo je iskustvo i smirenost domaćih, koji su znali da kažnjavaju svako preuzimanje u odbrani gostiju i mirno priveli utakmicu kraju.

(KK Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS