Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Alkaraz, Siner, Medvedev i Pol u polufinalu Indijan Velsa - | K-013 Portal

Alkaraz, Siner, Medvedev i Pol u polufinalu Indijan Velsa

indian vels, polufinal,e alkaraz, medvedev, siner, tomi pol

Italijanski teniser Janik Siner, Amerikanac Tomi Pol, Španac Karlos Alkaraz i Rus Danil Medvedev plasirali su se u polufinale ATP Masters turnira serije 1000 u Indijan Velsu. U derbiju četvrtfinala Alkaraz je ubedljivo savladao nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva (6:3, 6:1), a njihov duel je - osim Alkaraazove dominacije - pratila i bizarna situacija kad su obojici tenisera i publici zasmetali rojevi pčela pri rezultatu 1:1 u prvom setu.

"Dame i gospodo, meč je prekinut ubog invazije pčela", rekao je glavni sudija Mohamed Lajani.

Prekid je trajao duže od 45 minuta, a problem je rešio lokalni pčelar Lens Dejvis, koji je bez zaštitne opreme uklanjao pčele sa spajder kamere iznad terena.

U prvom polufinalu sastaće se Alkaraz i Siner, a za drugo mesto u finalu boriće se Rus Danil Medvedev i Amerikanac Tomi Pol.

Italijan je svladao Čeha Jiržija Lehečku (6:3, 6:3), Medvedev Danca Holgera Runea (7:5, 6:4), a Pol je u tri seta bio bolji od Norvežanina Kaspera Ruda (6:2, 1:6, 6:3).

Alkaraz: Siner je trenutno najbolji teniser na svetu

Alkaraz je izjavio danas na konferenciji za medije pred meč polufinala mastersa u Inijan Velsu, da je Janik Siner trenutno najbolji teniser na svetu.

Španac i Italijan će sutra od 20 časova odmeriti snage u polufinalu mastersa u Indijan Velsu. Do sada su se sastali sedam puta. Siner je zabeležio četiri pobede, dok je tri puta bolji bio Alkaraz.

"Ne znam kako ću pristupiti tom meču. Janik je trenutno najbolji na svetu, nema sumnje u to. Igra neverovatno, nije izgubio ove godine i zaista mi se dopada da ga gledam kako igra. Biće to stvarno težak meč, veliki izazov za mene, da vidim pre svega na kom nivou ću biti protiv njega. Biće to svakako najteži meč za mene od početka godine", izjavio je Alkaraz.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS