Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković i Stevanović poraženi, Srbija ostala bez polufinala Junajted kupa - | K-013 Portal

Đoković i Stevanović poraženi, Srbija ostala bez polufinala Junajted kupa

đoković, danilović, junajetd kup

Srpski teniser Novak Đoković poražen je danas u Pertu od Australijanca Aleksa de Minora 6:4, 6:4 u prvom meču četvrtfinala Junajted kupa.

Meč je trajao 92 minuta. De Minor je ostvario najveću pobedu u karijeri, pošto je uspeo da savlada Đokovića, koji nije prikazao svoju najbolju igru pošto je tokom meča imao problema sa povredom zgloba desne ruke. Srpski teniser je izgubio meč u Australiji posle šest godina.

Đoković je sigurno ušao u meč i na svoj servis poveo je 1:0 u prvom setu. Igralo se potom gem za gem do rezultata 3:3. De Minor je u sedmom gemu, koji je trajao 12 minuta, imao dve brejk lopte na servis srpskog tenisera, ali je Đoković uspeo da povede 4:3.

Srpski teniser je potom u pauzi između gemova zatražio pomoć fizioterapeuta zbog problema sa zglobom desne ruke, ali sudije to nisu primetile. Supervizor meča je ušao na teren i saopštio da fizioterapeut ne može da ukaže pomoć srpskom teniseru.

De Minor je u nastavku meča izjednačio na 4:4, a onda je u narednom gemu napravio brejk i poveo 5:4. Đokoviću je u pauzi između gemova ukazana pomoć. De Minor je zatim na svoj servis stigao do 6:4 i 1:0 u setovima.

Đoković je sigurno osvojio prvi gem u drugom setu iako je imao problema sa povredom ruke. Igralo se potom gem za gem, a De Minor je u sedmom gemu napravio brejk i poveo 4:3. Australijanac je zadržao dva gema prednosti, a drugi set je dobio rezultatom 6:4.

U ženskom singlu za Srbiju će igrati Natalija Stevanović umesto najavljene Olge Danilović, dok će Australiju predstavljati Ajla Tomljanović. Po završetku ženskog singla biće odigran duel miks dublova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS