Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kecmanović i Safijulin eliminisani u prvom kolu dublova na Australijan openu - | K-013 Portal

Kecmanović i Safijulin eliminisani u prvom kolu dublova na Australijan openu

kecmanović, australijen open

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Rus Roman Safijulin nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Australijan opena u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu u Melburnu poraženi od Hrvata Ivana Dodiga i Amerikanca Ostina Krajičeka 3:6, 6:1, 6:2.

Meč je trajao 90 minuta. Kecmanović i Safijulin su prvi stigli do brejka u prvom setu u petom gemu, a onda su držali prednost od tri gema i ovaj deo meča dobili su rezultatom 6:3. Dodig i Krajiček, koji su na turniru postavljeni za prve nosioce, zaigrali su angažovanije u nastavku meča, a svojim rivalima su prepustili samo tri gema u naredna dva seta.

Hrvatsko-američka kombinacija igraće u drugom kolu Australijan opena sa pobednicima meča Nikola Ćaćić (Srbija)/Denis Molčanov (Ukrajina) - Ben Meklahlan (Japan)/Jošihito Nišioka (Japan).

Kecmanović će sutra u drugom kolu singla igrati protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa. Ovaj meč planiran je kao drugi duel dana na terenu broj sedam, a trebalo bi da počne oko tri sata po centralnoevropskom vremenu.

Šelton, Siner, Fric, De Minor i Hačanov u trećem kolu Australijan opena

Američki teniser Ben Šelton plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu pobedio domaćeg igrača Kristofera O'Konela 6:4, 6:1, 3:6, 7:6 (7:5).

Šelton će u trećem kolu igrati protiv pobednika meča Francuza Adrijana Manarina, koji je nadigrao Španca Haumea Munara 6:3, 6:3, 1:6, 2:6, 6:3.

Plasman u treće kolo prvog grend slem turnira sezone izborio je Italijan Janik Siner, koji je savladao Holanđanina Jespera de Jonga 6:2, 6:2, 6:2. Italijan će u narednom kolu igrati protiv Argentinca Sebastijana Baeza, koji je nadigrao Kolumbijca Danijela Elahija Galana 7:5, 2:6, 6:2, 6:4.

Amerikanac Tejlor Fric je jutros u drugom kolu Australijan opena nadigrao Francuza Uga Gastona 6:0, 6:3, 6:1. On će u trećem kolu igrati protiv Mađara Fabijana Marošana, koji je nadigrao Argentinca Fransiska Serundola 7:6 (7:5), 6:4, 6:2.

Plasman u treće kolo Australijan opena izborili su i domaći teniser Aleks de Minor, Italijan Flavio Koboli, Francuz Luk van Aš i Rus Karen Hačanov.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS