Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kecmanović nemoćan protiv Alkarasa, Španac u četvrtfinalu AO - | K-013 Portal

Kecmanović nemoćan protiv Alkarasa, Španac u četvrtfinalu AO

miomir kecmanovic, tenis, australijan open

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je izgubio od Španca Karlosa Alkarasa sa 4:6, 4:6, 0:6.

Meč Kecmanovića i Alkarasa, 60. i drugog tenisera sveta, trajao je sat i 49 minuta. Bio je ovo drugi duel Kecmanovića i Alkarasa i druga pobeda Španca.

Kecmanović je odigrao solidan meč, posebno u prva dva seta koje je Španac dobio uz po jedan napravljen brejk. Ipak, u trećem setu, Alkaras je bio ubedljiv i nije prepustio srpskom teniseru niti jedan gem.

Alkaras će u četvrtfinalu igrati protiv Nemca Aleksandera Zvereva koji je posle velike borbe u pet setova i više od četiri sata igre pobedio Britanca Kamerona Norija sa 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6(3).

Zverev i Alkaras su do sada odigrali sedam duela, a trenutno vodi Zverev sa 4:3.

U preostala tri četvrtfinala prvog grend slem turnira u sezoni sastaće se Novak Đoković – Tejlor Fric, Janik Siner – Andrej Rubljov i Danil Medvedev – Hubert Hurkač.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS