Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srpski teniser Miomir Kecmanović preokretom do drugog kola Australijan opena - | K-013 Portal

Srpski teniser Miomir Kecmanović preokretom do drugog kola Australijan opena

kecmanović, australijen open

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u prvom kolu pobedio Japanca Josukea Vatanukija 4:6, 7:5, 6:3, 6:4.

Meč je trajao dva sata i 37 minuta. Kecmanović se nalazi na 60. mestu ATP liste, dok je Vatanuki 102. teniser sveta.

Srpski teniser će u drugom kolu Australijan opena igrati sa pobednikom meča između Nemca Jana Lenarda Štrufa i Australijanca Rinkija Hidžikate.

U prvom setu igralo se gem za gem, a Vatanuki je u sedmom gemu napravio brejk i poveo 4:3. Japanac je potom održavao prednost od dva gema i prvi set je dobio rezultatom 6:4.

Velika borba je viđena u drugom setu, Kecmanović je napravio brejk u 12. gemu, što mu je bilo dovoljno za 7:5 i 1:1 u setovima.

Srpski teniser je u trećem setu došao do brejka u četvrtom gemu, a onda je na svoj servis stigao do 4:1. Kecmanović je zadržao prednost od tri gema i treći set je dobio rezultatom 6:3.

Vatanuki je poveo 2:0 na startu četvrtog seta, ali je Kecmanović osvojio četiri uzastopna gema i preokrenuo na 4:2. Srpski teniser je zadržao prednost od dva gema i zasluženo je stigao do pobede od 6:4.

Australijan open se igra za nagradni fond od 59,1 milion američkih dolara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS