Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Švjontek teško do trećeg kola AO: Već sam bila na aerodromu - | K-013 Portal

Švjontek teško do trećeg kola AO: Već sam bila na aerodromu

svojntek, australijan open

Najbolja teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila Amerikanku Danijel Kolins sa 6:4, 3:6, 6:4.

Švjontek je bila na ivici poraza nakon što je u odlučujućem setu imala dva brejka zaostatka i gubila sa 4:1, ali je uspela da osvoji narednih pet gemova i plasirala se u narednu rundu takmičenja posle tri sata i 14 minuta borbe.

„Ne znam kako sam pobedila. Iskreno, već sam bila na aerodromu. Odjednom je počela da igra duplo brže. Nekoliko minuta, nekoliko gemova, nisam znala kako da reagujem. Ponosna sam na sebe“, rekla je Švjontek posle meča.

Poljakinja će se za plasman u osminu finala Australijan opena boriti sa 19-godišnjom Čehinjom Lindom Noskovom koja je bila bolja od Amerikanke Mekartni Kesler sa 6:3, 1:6, 6:4.

Plasman u treće kolo prvog grend slem turnira u sezoni obezbedila je i Italijanka Jasmin Paolini koja je sa 6:2, 6:3 bila bolja od Nemice Tatjane Marije, kao i Ruskinja Ana Kalinskaja i Francuskinja Osean Doden.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS