Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Teniseri Srbije igraju protiv Grčke u plej-ofu za Svetsku grupu Dejvs kupa - | K-013 Portal

Teniseri Srbije igraju protiv Grčke u plej-ofu za Svetsku grupu Dejvs kupa

tenis, srbija, dejvis kup

Teniska reprezentacija Srbije igraće u septembru na svom terenu protiv Grčke, u plej-ofu za Svetsku grupu Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom.

„Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu i braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe“, rekao je selektor Srbije Viktor Troicki.

Mečevi će se igrati od 13. do 15. septembra u Srbiji.

„Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje“, dodao je srpski selektor.

Parovi Svetske grupe 1: Srbija – Grčka, Hrvatska – Litvanija, Švedska – Indija, Kazahstan – Danska, Poljska – Južna Koreja, Švajcarska – Peru, Egipat – Mađarska, Norveška – Portugal, Austrija – Turska, Tajvan – Bosna i Hercegovina, Izrael – Ukrajina i Japan – Kolumbija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS