Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Teniseri Srbije prvi meč na Junajted kupu igraju 31. decembra protiv Kine - | K-013 Portal

Teniseri Srbije prvi meč na Junajted kupu igraju 31. decembra protiv Kine

tenis, srbija, junajted kup

Teniska reprezentacija Srbije igraće 31. decembra protiv Kine u drugom kolu grupe E na Junajted kupu u Pertu, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Ovaj meč će početi u 17 časova po lokalnom, odnosno 11 sati po centralnoevropskom vremenu. Dan ranije u prvom kolu sastaće se selekcije Češke i Kine.

Srbija će drugog januara naredne godine u poslednjem, trećem kolu grupe E igrati protiv Češke, a ovaj duel je predviđen za četiri časa po centralnoevropskom vremenu.

Četvrtfinalni dueli su na programu trećeg januara u Pertu i Sidneju. Polufinale će biti odigrano šestog januara u Sidneju, a finale je predviđeno za dan kasnije.

Kako je ranije najavljeno Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

U svakom duelu biće odigran po jedan meč u muškom i ženskom singlu i jedan miks dubl. Plasman u četvrtfinale Junajted kupa izboriće pobednici grupa, kao i dva najbolje plasirana tima iz grupa u svakom gradu.

Junajted kup biće odigran od 29. decembra do sedmog januara naredne godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS