Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zverev i Rud u trećem kolu Australijan opena, ispala Pegula - | K-013 Portal

Zverev i Rud u trećem kolu Australijan opena, ispala Pegula

tenis, australijan open, zverev, rud, pegula

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je posle velike borbe u pet setova pobedio kvalifikanta iz Slovačke Lukaša Klajna sa 7:5, 3:6, 4:6, 7:6, 7:6.

Meč Zvereva i Klajna, šestog i 163. tenisera sveta, trajao je nešto više od četiri i po sata.

„Igrao je neverovatno. Udarao je svaku loptu najjače što je mogao. Uglavnom nisam znao šta da radim. Da budem iskren, verovatno je više zaslužio da dobije ovaj meč“, rekao je Zverev posle meča.

Naredni protivnik Zvereva biće 91. teniser sveta Amerikanac Aleks Mičelsen, koji je iznenadio Čeha Jiržija Lehečku i slavio sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:4.

U treće kolo se plasirao i 11. na ATP listi, Norvežanin Kasper Rud pošto je bio bolji od Australijanca Maksa Parsela posle pet setova sa 6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 7:6. On će u narednom kolu igrati protiv Britanca Kamerona Norija koji je takođe u pet setova eliminisao Italija Đilija Cepjerija sa 3:6, 6:7, 6:2, 6:4, 6:4.

Takmičenje na Australijan openu u drugom kolu završila je peta teniserks sveta, Amerikanka Džesika Pegula. Ona je posle 70 minuta igre izgubila od Francuskinje Klare Birel sa 6:4, 6:2. Birel će u trećem kolu igrati protiv sunarodnice Osean Doden.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS