Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zverev posle tri sata "slomio" Kecmanovića - ništa od polufinala - | K-013 Portal

Zverev posle tri sata "slomio" Kecmanovića - ništa od polufinala

tenis, miomir kecmanovic, aleksandar zverev, atp turnir

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Čengduu, pošto je danas u četvrtfinalu poražen od Nemca Aleksandra Zvereva 5:7, 7:5, 6:2.

Meč je trajao tri sata. Ovo je bio treći međusobni duel nemačkog i srpskog tenisera, a drugi trijumf Zvereva. Nemac je deseti teniser sveta, dok je Kecmanović 47. na ATP listi.

Kecmanović je u četvrtom gemu prvog seta napravio brejk i poveo sa 3:1, a Zverev je uzvratio ribrejkom. Igralo se potom gem za gem, a Srbin je u 12. gemu napravio novi brejk i poveo 1:0 u setovima.

Zverev je u drugom setu poveo 3:1, ali je Kecmanović u osmom gemu stigao do brejka i izjednačio na 4:4. Nemački teniser je u 11. gemu ponovo oduzeo servis srpskom teniseru. Zverev je potom na svoj servis stigao do 7:5 i 1:1 u setovima.

Nemački teniser je briljirao u trećem setu, dva puta je oduzeo gem na servis protivnika i stigao je do 6:2 i zaslužene pobede.

Zverev će u polufinalu igrati sa pobednikom meča između Bugarina Grigora Dimitrova i Australijanca Kristofera O'Konela.

ATP turnir u Čengduu igra se za nagradni fond od 1.152.805 dolara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS