Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Policajka Katarina Petrović oslobođena optužbi - | K-013 Portal

Policajka Katarina Petrović oslobođena optužbi

katarina petrovic, valjevo, oslobadjajuca presuda

Advokat Branko Ivković potvrdio je da je Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović da je odavala tajne iz istrage protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Viši sud u Valjevu je danas doneo presudu kojom je Katarina Petrović oslobođena svih optužbi za zloupotrebu službenog položaja“, rekao je Ivković agenciji Beta i naveo da tužilaštvo ima rok od osam dana da podnese žalbu na presudu.

Prema njegovim rečima, ukoliko se tužilaštvo bude žalilo na presudu Višeg suda u Valjevu, konačnu presudu doneće Apelacioni sud u Beogradu.

Policajka Katarina Petrović hapšena je zbog zloupotrebe službenog položaja, nakon što je obnarodovala informacije o nesreći koju je skrivio Nikola Petrović.

Tada je otkriveno da je Petrović pod dejstvom droga i alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povredio dve žene.

Saobraćajna nezgoda koju je izazvao Petrović dogodila se 7. marta, u Užičkoj ulici na Dedinju.

Katarina Petrović je uhapšena 3. jula i zatim joj je određen pritvor iz kog je puštena nakon uznemirenja javnosti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.