Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Putni pravci prohodni, bez zastoja i prekida - | K-013 Portal

AMSS: Putni pravci prohodni, bez zastoja i prekida

Svi putni pravci u Srbiji su prohodni, vanrednih zastoja i prekida nema, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Početak radne nedelje, donosi veći broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, a posebno na ulicama većih gradskih sredina, navodi se u saopštenju.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima. 



Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na Ggraničnom prelazu Horgoš so oko 90 minuta, a na Kelebiji oko 60 minuta. 

U saopštenju se podseća da su u zajedničkoj akciji MUP-a i Auto-moto saveza postavljene nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom. 

Veb kamere, sa kojih u svakom trenutku snimci mogu pogledati na internet platformi AMS S, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz graničnih prelaza. 

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS