Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dojava o bombi stigla u bolnicu u Srbiji, niko nije otvarao mejl dva dana - | K-013 Portal
dojava, bomba, bolnica, srbija

Dojava o bombi stigla u bolnicu u Srbiji, niko nije otvarao mejl dva dana


Dojava o bombi bila je pristigla i u jednu bolnicu u Srbiji, ali se to nije saznalo odmah, jer niko nije otvarao mejl dva dana.

To je, gostujući na TV Prva, rekao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, ne otkrivši o kojoj bolnici i u kom mestu se čitav slučaj dogodio.

Po njegovim rečima, stigla je dojava o bombi, ali niko od zaposlenih nije otvorio mejl dva dana. Tek kad su to učinili, pozvali su policiju.

Vulin je naveo da je u brojnim mejlovima o dojavama kao razlog navođeno da su bombe postavljene jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

"Ali, da uvedemo sankcije Rusiji, mislite da pretnje ne bi stigle sa druge strane? U velikim zemljama, Rusiji, Americi... postoji epidemija ovakvih dojava. To je, jednostavno, nešto sa čime morate da živite, a na nama je da uradimo maksimalnu preventivu, ono što je do nas. Ipak, u jednom danu da pregledamo nekoliko hiljada objekata, fizički nije moguće", rekao je Vulin.

Čitava ova situacija neodoljivo podseća na satirični tekst koji je objavio portal Njuz.net. Kako su objavili pre nekoliko dana, dojava o bombi je propala jer se u opštini niko nije javio na telefon.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...