Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Emisija "Utisak nedelje" uživo od 14 časova zbog policijskog časa - | K-013 Portal

Emisija "Utisak nedelje" uživo od 14 časova zbog policijskog časa

Emisija "Utisak nedelje" u nedelju 22. marta emitovaće se uživo u izmenjenom terminu od 14h na televiziji Nova S.

"Ovu odluku smo doneli nakon što smo od gospodina Mladena Bašića, zaduženog u Vladi Srbije za odnose sa medijima dobili uputstvo da s obzirom na važeće mere zabrane kretanja posle 20h ne možemo da dobijemo dozvole za dolazak gostiju u studio u redovnom terminu od 21h", navode u zajedničkom saopštenju Nova S i PG Mreža.

"Takođe smo dobili informaciju da se ista mera odnosi na sve emisije koje se emituju uživo na svim kanalima. Kako nam je rečeno,ova zabrana se ne odnosi “jedino na one programe u kojima gostuju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar".

Kada je reč o lekarima, zabrana se ne odnosi na one lekare koji bez obzira na godinu rođenja imaju dozvolu Ministarstva zdravlja.

Gostovanje u studiju je zabranjeno za sve goste preko 65 godina, bez obzira u koje vreme se snima emisija. Iako smo iste večeri (četvrtak, 19) nakon što smo dobili čvrsta uveravanja da su mere “iste za sve” bili svedoci da su se u programima nekoliko televizija pojavili gosti koji izlaze iz strogih pravila koja su nam predočena, doneli smo odluku da poštujemo dobijene preporuke. Emisija će se premijerno emitovati u nedelju 22.marta, uživo od 14h. Repriza se emituje iste večeri od 21h”, zaključuje se u saopštenju.

Gosti Utiska nedelje biće Zorica Marković, novinarka Nedeljnika dr Aleksandar Misojčić, psihijatar i psihoterapeut, bivši predsednik Srbije Boris Tadić i dr Sofja Trivunac, klinički psiholog.

(N1)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.