Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na granicama bez dužih zadržavanja, na Horgošu se čeka 45 min - | K-013 Portal

Na granicama bez dužih zadržavanja, na Horgošu se čeka 45 min

AMSS

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima od jutros nema dužih zadržavanja, a na Horgošu se na izlazu iz Srbije čeka oko 45 minuta, saopštio je AMSS.

Teretna vozila na teretnim terminalima čekaju malo duže, pa su tako zadržavanja na Horgošu 90 minuta, a na Kelebiji i Batrovcima dva sata.

AMSS navodi da u poslednjim danim avgusta treba očekivati povremene talase koji mogu donositi duža zadržavanja na prelazima Horgoš, Batrovci, Gostun i Preševo. 
Saobraćaj u Srbiji se odvija bez zastoja, sem na deonicama gde je zbog radova došlo do privremene izmene u njegovom redovnom odvijanju.

Povremeni letnji pljuskovi i danas mogu uticati na češće zastoje i prekide u saobraćaju jer je kolovoz najklizaviji sa prvim kapima kiše.

Iz AMSS upozoravaju da neprilagođenost brzine mokrim kolovozima direktno produžava zaustavni put, što predstavlja jedan od značajnijih faktora bezebedne vožnje, posebno u ovim danima kada je na putevima veliki broj vozila.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.