Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Od oktobra počinje registrovanje svih zdravstvenih ustanova, privatnih i državnih - | K-013 Portal

Od oktobra počinje registrovanje svih zdravstvenih ustanova, privatnih i državnih

Od oktobra počinje registrovanje svih zdravstvenih ustanova, privatnih i državnih

Agencija za privredne registre vodi 21 registar i evidenciju, a od oktobra ove godine vodiće još jedan i to registar svih zdravstvenih ustanova - i državnih i privatnih, kaže direktor APR Milan Lučić.

On je za Tanjug rekao da će APR od 11. oktobra ove godine početi registraciju zdravstvenih ustanova, koje su se do sada registrovale u privrednim sudovima.

"Mi smo u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti već preuzeli dokumentaciju iz svih privrednih sudova o zdravstvenim ustanovama i od 11. oktobra krećemo sa registracijom", objašnjava Lučić.Dodao je da će do tada biti završen informacioni sistem koji će omogućiti potpunu elektronsku registraciju zdravstvenih ustanova u APR.

Lučić kaže da će tako biti olakšan i taj deo registracije čiji će rezultat, kako navodi, biti transparentan, jasno vidljiv na sajtu APR, kao i kod ostalih subjekata koji se već registruju u APR.

"Mi registrujemo već preduzetnike koji obavljaju zdravstvenu delatnost u privatnoj praksi, tako da je ovo samo nadogradnja i preuzimanje i ostalog dela", navodi Lučić.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city