Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pojačana kontrola saobraćaja u četvrtak, vozači mogu da potpišu e-zakletvu o odgovornijem ponašanju - | K-013 Portal

Pojačana kontrola saobraćaja u četvrtak, vozači mogu da potpišu e-zakletvu o odgovornijem ponašanju

Pojačana kontrola saobraćaja u četvrtak, vozači mogu da potpišu e-zakletvu o odgovornijem ponašanju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovešće u okviru projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama), u četvrtak, 26. septembra 2019. godine akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave zemlјe.

Cilј projekta, koji po četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL) i koji će se realizovati u svih 29 zemalјa članica TISPOL-a uklјučujući Srbiju, je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji.

Realizacija projekta u svim zemlјama članicama TISPOL-a podrazumeva aktivno uklјučivanje medija, uz maksimalno angažovanje svih lјudskih i tehničkih resursa saobraćajne policije, a pokrenuta je i veb stranica https://projectedward.eu/sr/ ,koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj možete pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprineti unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.