Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Posle optužbi da je i ona uzimala mito ministarka Mihajlović tvrdi: Nemam veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen Jevtić - | K-013 Portal

Posle optužbi da je i ona uzimala mito ministarka Mihajlović tvrdi: Nemam veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen Jevtić

Ministarka Mihajlović: Nemam veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen Jevtić

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da nema nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen v. d. generalnog direktora "Infrastrukture železnice Srbije" Miroljub Jevtić.

"Razočarana sam ponašanjem direktora Jevtića i svime što mu se stavlja na teret. Pozdravljam rad državnih organa u rasvetljavanju svih činjenica vezanih za ovaj slučaj", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi prosleđenoj iz njenog kabineta.



Mihajlović je rekla da od nadležnih pravosudnih organa očekuje da urade sve što je u skladu sa zakonom, te dodaje da im je "dostupna u svakom trenutku".

Podsetimo, "Blic" je objavio da je uhapšeni direktor Jevtić na rukovodećim pozicijama u Železnici bio od devedesetih godina, a da je svojevremeno bio i savetnik ministarke Zorane Mihajlović. Odbor direktora "Železnice Srbije" protiv njega je 2015. godine podneo tužbu Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.