Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu 11.marta - | K-013 Portal

Prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu 11.marta

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano u subotu, 11. marta, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Predviđeno je izvlačenje 177 nagrada u direktnom televizijskom prenosu na Prvom programu RTS-a sa početkom u 17.45 časova.

Među nagradama su dvosoban stan u Beogradu, u braće Jerković-Padina, 12 automobila "fijat 500L", četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre.

U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23 časa i 59 minuta.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre uzmiracun.rs, internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave mduls.gov.rs i internet stranici RTS-a.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135.344.181,46 dinara, sa uračunatim porezom na dodatu vrednost.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem lajv strima.

Među ostalim nagradama su: odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana), odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana), 12 prenosivih računara "lenovo", 12 frižidera "gorenje", po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora "tesla", sedam veš mašina "gorenje, tri veš mašina "beko", dve mašine za sudove "beko", sedam mašina za sudove "gorenje", 25 mikrotalasnih pećnica "gorenje", 25 blendera "braun", tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima "gomeks", u vrednosti od 20.000 dinara, polisa životnog osiguranja "Sosijete ženeral".

O tome koliko je borba protiv sive ekonomije važna, najbolje govori procena da je zbog sive ekonomije budžet Srbije godišnje uskraćen za oko tri milijarde evra, odnosno osam miliona evra dnevno, što znači da nepošteni biznismeni i učesnici u švercu od svakog građanina Srbije uzmu jednu prosečnu platu godišnje.

"Ovaj novac bio bi dovoljan da svaka opština u Srbiji dobije novi dom zdravlja, da se rekonstruišu i opreme sve opšte i specijalne bolnice, finansiraju plate vatrogasaca, policajaca i lekara i da ostane još novca za smanjivanje deficita budžeta. Važno je reći da je nagradna igra samo jedna od 68 mera iz Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije", rekla je ministarka Ana Brnabić.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije, podseća se u saopštenju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS