Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vodostaj na Tamišu je u većem porastu sa tendencijom stagnacije - | K-013 Portal

Vodostaj na Tamišu je u većem porastu sa tendencijom stagnacije

Vodostanje 04. maj

Vodostaj na Tamišu je u većem porastu sa tendencijom stagnacije i manjeg opadanja naredna tri dana. Vodostaji će se kretati iznad granice redovne odbrane od poplava, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vodostaj Dunava je u manjem opadanju i stagnaciji do Novog Sada, nizvodno u porastu sa tendencijom stagnacije i manjeg kolebanja naredna četiri dana.

Vodostaj Tise je u porastu sa tendencijom porasta naredna četiri dana.

Vodostaj Save je u stagnaciji sa tendencijom manjeg opadanja naredna tri dana, zatim porasta.

Vodostaj Velike Morave je u stagnaciji sa tendencijom stagnacije i manjeg kolebanja naredna tri dana.

Vodostaj na Dunavu, Tisi i Savi je u domenu srednje niskih, a na Velikoj Moravi u domenu niskih vrednosti za ovo doba godine.

Vodostanje 04. maj

Temperature vode na rekama u Srbiji kreću se na Dunavu oko 15.5 °S, na Savi oko 14.6 °S, na Velikoj Moravi oko 15.4 °S, na Tisi oko 15.1 °S i na banatskim vodotocima oko 14.6 °S, što je iznad prosečnih vrednosti temperatura vode za ovo doba godine.

Detajnije o stanju na rekama u Srbiji možete pogledati OVDE.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS