Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nezadovoljni građani surovo kaznili gradonačelnika zbog neispunjenih obećanja (video) - | K-013 Portal

Nezadovoljni građani surovo kaznili gradonačelnika zbog neispunjenih obećanja (video)

Nezadovoljni građani surovo kaznili gradonačelnika zbog neispunjenih obećanja (video)

Stanovnici meksičke opštine Las Margaritas, nezadovoljni radom gradonačelnika Horhea Eskandona, vezali su ga za automobil i vukli ga po ulicama, piše list „Eraldo de Meksiko“.

List navodi da je Eskandon građanima obećao da će izgraditi nove puteve, što on nije učinio. S obzirom da nije ispunio obećanje, stanovnici su političara na silu izveli iz zgrade gradske uprave, vezali mu ruke za automobil i vukli ga po gradu.

Incident su snimile kamere za nadzor. Na snimcima se vidi kako ulicom ide kamionet koji vuče za sobom Eskandona, a prati ga gomila ljudi.

Kako piše „Ekselsior“, gradonačelnika su vukli kroz nekoliko gradskih četvrti. Političara su spasili policajci koji su zaustavili automobil.

Trenutno se Eskandon nalazi u bolnici, a njegovo zdravlje nije ugroženo. Opštinske vlasti optužile su inicijatore te kazne za pokušaj kidnapovanja političara. Policija je privela 30 osoba.



Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.