Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odlučio da sakupi novac i pošalje svog prijatelja ravnozemljaša u svemir - | K-013 Portal

Odlučio da sakupi novac i pošalje svog prijatelja ravnozemljaša u svemir

velika britanija, salje prijatelja u svemir

Čovek iz Velike Britanije započeo je kampanju prikupljanja sredstava na internetu kako bi poslao jednog od svojih prijatelja ravnozemljaša u svemir, koji bi nakon misije svedočio o tome da Zemlja nije ravna i opovrgnuo teoriju u koju su do sada verovali.

"Imam nekoliko prijatelja ravnozemljaša i izluđuju me gluposti koje pričaju. Odlučio sam da im dam šansu da dokažu svoje tvrdnje, a jedini način da to sprovedem u delo je da jednog od njih pošaljem u svemir", rekao je Mark Gualdo (37) iz Aberdina.



To planira da uradi uz pomoć "kraudfanding" kampanje za prikupljanje novca u određenu svrhu, u ovom slučaju da jednom od svojih prijatelja plati kartu za let u svemir "SpejsIks-om", Virdžin Galaktikom ili kojom god kompanijom koja će tako nešto nuditi kad i ako novac bude prikupljen, piše Unilad.

Trenutno mu za tako nešto treba oko 250.000 funti za kartu za svemirski brod, a budući da ravnozemljašima nudi priliku da dokažu svoju teorije, veruje da bi bilo logično da većinu novca doniraju upravo oni.

(Blic)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS