Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otkazan jubilarni 50. Vudstok - | K-013 Portal

Otkazan jubilarni 50. Vudstok

Woodstock

Muzički festival „Vudstok“, koji je trebalo da bude održan u augustu i kojim je trebalo da se obeleži 50 godina od prvog istoimenog festivala, otkazan je zbog niza nepredviđenih okolnosti, saopštili su danas organizatori.

„Vudstok 50 danas je objavio da je otkazan trodnevni festival kojim je trebalo da bude proslavljena 50. godišnjica. Žao nam je što je niz nepredviđenih prepreka onemogućio održavanje festivala…“, rekao je Majkl Lang, jedan od osnivača prvog „Vudstoka“ 1969. godine.

Kako je javio Rojters, otkazivanje fistivala, koji je trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta, bilo je uveliko očekivano, posle brojnih poteškoća koje su organizatori imali tokom proteklih pet meseci.

Rojters navodi da su se prvi problemi pojavili kada je festivalu onemogućeno da dobije dozvolu za održavanje na dve scene u Njujorku, nakon čega je usledio prestanak ulaganja sredstava, kao i povlačenje nekih od vodećih zvezda najavljenih za ovogodišnji spektakl, kao što su reper Džej-zi i pop zvezda Majli Sajrus.

Karte za festival nikada nisu ni krenule da se prodaju, podseća Rojters.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.