Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poslanik u Bundestagu: Kosovo je mafijaška tvorevina - | K-013 Portal

Poslanik u Bundestagu: Kosovo je mafijaška tvorevina

pancevo, beograd, novi sad, vesti, kosovo, bundestag

Na spisku fatalnih ishoda tzv. Operacije potkovica, koja je poslužila kao osnov za agresiju NATO/a na SRJ, svakako je mafijaška pseudodržava, kojom iz Prištine vladaju ratni zločinci pod uticajem klanova trgovine ljudima, ljudskim organima i narkoticima, izjavio je Anton Frizen, poslanik u Bundestagu parlamentarne frakcije stranke Alternativa za Nemačku (AfD).

On je za današnje "Večernje novosti" rekao da je kosovska tragedija počela lansiranjem, kako je naveo, "lažne genocidne i ludačke teorije tadašnjeg nemačkog ministra odbrane Rudolfa Šarpinga o navodnim srpskim koncentracionim logorima, krcatim iznemoglim Albancima".

Frizen je sredinom prošle sedmice u Bundestagu oštro govorio protiv nastavka misije Kfora na Kosovu i angažmana vojnika Bundesvera, navodi list.

"Efekti su ovakvi: Kosovo danas nije multikulturalna država, kako je Priština najavljivala, nego sve više albansko-nacionalistička. U prisustvu Kfora, pred očima angažovanih vojnika i starešina, odvijali su se višestruki pogromi srpskog stanovništva, uništavani su manastiri i crkve", istakao je Frizen.

Kada je reč o rešenju za problem KiM, on je rekao da, suprotno mišljenju nemačke vlade, podelu vidi kao jedini prohodan, pragmatičan put.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.