Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pripadnici MUP-a nastavlјaju svoje angažovanje na lokalizaciji i gašenju požara u Grčkoj - | K-013 Portal

Pripadnici MUP-a nastavlјaju svoje angažovanje na lokalizaciji i gašenju požara u Grčkoj

vatrogasci srbije, pozar evija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice nastavlјaju svoje angažovanje na lokalizaciji i likvidaciji požara u Grčkoj.

Juče i tokom noći 35 vatrogasaca-spasilaca nastavili su rad na lokalizaciji požara u selu Avgarija u severnoj Eviji.

Stanje na terenu je stabilno, a tokom noći vatrogasci- spasioci su dežurali na opožarenoj površini i držali liniju požara pod kontrolom.

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici Helikopterske jedinice su gasili požar u rejonu Mesapia koji su u 15 naleta izbacili 20 tona vode, a potom intervenisali i na Peloponezu gde je izbačeno 26 tona vode u 23 naleta.

Već peti dan vatrogasci-spasioci iz Niša, Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, Jagodine, Kruševca i Kralјeva, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice MUP-a danoćno gase požare na severnoj Eviji.

Na licu mesta je i medicinski tim Sektora za lјudske resurse koji takođe danonoćno vodi računa o zdravlјu naših vatrogasaca.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.