Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FIFA 23: Stara dama ponovo u igri - | K-013 Portal

FIFA 23: Stara dama ponovo u igri

fifa 23, e sport, video igre

Juventus će se vratiti na FIFA 23 nakon dogovora o ekskluzivnom, višegodišnjem partnerstvu sa EA Sports. Italijanski giganti sklopili su dogovor sa Konamijem 2019. da daju svoja ekskluzivna prava za PES 2020.

EA je imala dozvolu da koristi igrače, ali nije mogla da koristi zvaničnu značku, stadion ili opremu i morala je da nazove klub „Piemonte Calcio“. Piemonte Calciu je sada došao kraj, što je obradovalo brojne navijače Stare dame. Ovaj klub smatra se prvim profesionalnim italijanskim klubom i kao takav ima hordu vatrenih navijača. Jedina tri italijanska kluba koja još uvek imaju ekskluzivni ugovor sa Konamijem su Roma, Lacio i Atalanta, koji su stoga poznati u FIFA kao Roma FC, Lacium i Bergamo Calčo. Svi oni koji strastveno navijaju za svoj klub i vole sportsko klađenje, često pretražuju spisak online kladionica, a sve recenzije mogu se naći na https://kladionice.tv/kladionice/

Juventus se vraća na teren

Vest dolazi direktno od EA koja je najavila „ekskluzivno višegodišnje partnerstvo” koje izdavaču daje sva prava na logotipe i komplete koji pripadaju Juventusu. Partnerstvo takođe uključuje prava na licenciranje stadiona Alijans arena. 25. jula objavljeno je da je sklopljeno partnerstvo kojim će se Juventus vratiti u renomiranu seriju fudbalskih video igrica EA Sports. 

Riči je zadovoljan postignutim dogovorom

„Ponosni smo što se vraćamo na stranu EA Sportsa“, navodi Đorđo Riči, izvršni direktor prihoda Juventusa. „Partnerstvo sa EA Sports prevazilazi koncept tradicionalnog partnerstva, delimo zajednički pogled u budućnost, prilagođavanje novim generacijama, zajedno jašemo talase novih trendova, urbane kulture i stila života. Izabrali smo EA Sports da bismo otišli ​​korak dalje, jer je to partner koji deli našu viziju i ambiciju. Zadovoljstvo nam je što možemo da sklopimo ovakav dogovor sa brendom koji se ističe po svojoj originalnosti, jedinstvenosti i inovativnosti, isto kao što to čini Juventus.“

Klaudio Marćisio postaje heroj u FIFA 23, a Vlahović ambasador

Pored klupskog partnerstva, bivši fudbaler Klaudio Marćisio pridružiće se kao heroj u ultimativnom timu, a sadašnji igrač Dušan Vlahović će takođe biti ambasador EA Sports FIFA 23. Marćisio je poznat po tome što je prošao kroz Juventusovu akademiju na putu da postane klupska legenda i miljenik navijača, koji je osvojio više titula i sada učvrstio taj status sa stavkom heroja u igri u FIFA 23. Marćisio trenutno ima čak sedam titula u Seriji A. Heroji su neki od najupečatljivijih igrača koji su krasili teren, a sada su inkapsulirani kao nove stavke u igri koje predstavljaju nezaboravne trenutke koji su ove igrače pretvorili u miljenike navijača. Dokazujući da je jedan od najboljih svetskih mladih napadača, sa neverovatnim rezultatom u poslednjih nekoliko godina, Vlahović je prvi put postao ambasador koji se pridružio širokom spisku istaknutih igrača EA Sports-a.

Kada se može očekivati FIFA 23?

FIFA 23 obećava da će biti najveća i najbolja verzija igre do sada, a uzbuđenje zaista počinje da raste uoči njenog objavljivanja kasnije ove godine. Još uvek nema zvanične informacije o tome kada će tačno izaći FIFA 23, ali nezvanično je najavljena za 30 septembar 2022. Na naslovnici će biti zvezda PSŽ-a Kilian Mbape, koji će se ovde naći treću godinu za redom. Zadržao je svoje mesto u ultimativnoj editiciji zajedno sa napadačicom Čelsija Sem Ker, koja postaje prva igračica koja je ikada bila na naslovnoj strani FIFA igre.

EA Sports obećava ove sezone

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, kompanija EA Sports je bila zauzeta otkrivanjem šta fanovi mogu da očekuju od sledećeg ulaska kompanije u FIFA. Igra će biti „najpovezaniji, najinkluzivniji, najambiciozniji i najsvestraniji pristup“ do sada, kako je najavljeno iz ove kompanije, a prvi put će predstavljati i ženski klupski fudbal. Svetski kup za žene, koji će se održati 2023. godine u Australiji i Novom Zelandu biće deo ove igre, a više detalja o tome očekuje nas u narednim mesecima. Takođe su najavili da igra neće sadržati nijedan ruski klub, zbog trenutne političke situacije. Po prvi put ikada, fanovi će moći da igraju zajedno na različitim konzolama. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS