Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pavle "The Alpha and The Omega" Nikolić je šampion nacionalnih Tekken 7 kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo - Vidimo se u Bakuu! - | K-013 Portal

Pavle "The Alpha and The Omega" Nikolić je šampion nacionalnih Tekken 7 kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo - Vidimo se u Bakuu!

pavle nikolic, tekken 7, iesf

Trijumfom na Tekken 7 kvalifikacijama za svetsko IeSF 2022 prvenstvo, Pavle "The Alpha and The Omega" Nikolić je osvojio titulu najboljeg Tekken borca u Srbiji.

Pavle će krajem maja putovati na regionalni turnir u Azerbejdžanu gde će braniti boje naše zemlje.

Proteklog vikenda imali ste priliku da ispratite napetu seriju okršaja između najveštijih Tekken majstora Srbije. Prvi put od početka pandemije korona virusa, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova je organizovao turnir uživo. Mečevi su bili na vrhunskom nivou, a posebno veliko finale, gde su Pavle i njegov protivnik Nikola ”Void” Đurović odmerili snage u uzbudljivoj završnici. Okršaj je bio izuzetni izjednačen, ali je naš šampion Pavle ipak bio bolji, savladavši Nikolu sa rezultatom 3-2. Snimak finala možete pogledati OVDE.

RUR i SESE se zahvaljuju svim učesnicima i čestitaju Pavlu na fantastičnoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama u Bakuu, koje će se odigrati u periodu od 26. do 28. maja. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata. Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, a timovi iz Srbije će pored Tekkena imati priliku da se oprobaju i u kvalifikacijama za CS:GO, Dotu 2 i PES.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city