Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: "Mercedesom" više puta preticao preko pune linije brzinom 120 km/h, sa detetom u kolima - | K-013 Portal

VIDEO: "Mercedesom" više puta preticao preko pune linije brzinom 120 km/h, sa detetom u kolima

presretac, sabac - loznica

Uprave saobraćajne policije presretačem su na državnom putu Šabac – Loznica zaustavili četrdesetogodišnjeg vozača vozila „Mercedes“ koji je učinio više težih prekršaja, prevozeći pritom u vozilu svoje petogodišnje dete.

Vozač je u više navrata izvršio preticanje vozila preko neisprekidane uzdužne linije, krećući se pritom brzinom od 120,9 kilometara na čas na putu u naselju Duvanište, gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.

Protiv učinioca prekršaja podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Ministarstvo unutrašnjih poslova svakodnevno kroz preventivni rad i mere u kontroli saobraćaja ulaže maksimalne napore kako bi deca bila bezbedna u saobraćaju. Međutim, naglašavamo da se Vizija nula poginule dece u saobraćaju može ispuniti isključivo aktivnim doprinosom svih subjekata bezbednosti saobraćaja, pri čemu je uloga roditelja najvažnija.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.