Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja, čekanje na granicama - | K-013 Portal

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja, čekanje na granicama

saobraćaj, putevi, amss

Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je pojačanog intenziteta što je i očekivano za vikend i turističku sezonu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U saopštenju se savetuje maksimalan oprez, poštovanje saobraćajne signalizacije i držanje odgovarajućeg odstojanja između vozila, a zbog izuzetno visokih temperatura AMSS poziva vozače da izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana i da prave češće pauze prilikom dužih putovanja.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš, Horgoš 2, i Kelebija na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 150 minuta, a za autobuse zadržavanje je 160 minuta, dok je na istom prelazu na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila 90 minuta, a za autobuse 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun na izlazu i ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 80 minuta, a na ulazu 70 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na ulazu 30 minuta.

Na graničnom prelazu Sot na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Šid na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman na ulazu i izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS