Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Akcija prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija - | K-013 Portal

PANČEVO: Akcija prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija

prikupljanje namirnica, banka hrane, pancevo, crveni krst pancevo

Crveni krst Pančevo u saradnji sa Bankom hrane Vojvodine i kompanijom Delez Maksi, organizuje akciju prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija. U Maksijevim objektima u ulicama Svetog Save 8a i Miloša Trebinjca 1, u petak, subotu i nedelju, nalaziće se volonteri Crvenog krsta Pančevo koji će građanima dati više informacija o vaskršnjoj akciji humanosti.

– Ovim putem pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da kao i tokom prethodnih akcija, odaberu namirnice koje su u mogućnosti da doniraju: slatkiše, slaniše, osnovne životne namirnice, sredstva za ličnu higijenu ili kućnu hemiju, navode iz Crvenog krsta Pančevo.

U objektima Maksi prodavnica nalaziće se označene korpe gde će građani moći da odlože donacije i na taj način daruju one koji će sa radošću dočekati uskršnje paketiće.

– Poklonima se svi raduju, oni koji ih srcem daju i oni koji ih raširenih ruku primaju. Vreme praznika je vreme porodičnih i prijateljskih okupljanja, ali je i pravo vreme za humanost, dodaju iz Crvenog krsta Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS