Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Umeren saobraćaj na frekventnijim putevima - | K-013 Portal

AMSS: Umeren saobraćaj na frekventnijim putevima

horgoš, prelaz

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, vozače očekuju suvi kolovozi, dobra vidljivost i umereniji intenzitet saobraćaja na našim frekventnijim putnim pravcima, izveštaj je Auto-moto saveza Srbije.

U izveštaju su i izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako AMSS navodi da se do 1. novembra izvode radovi na rehabilitaciji deonice Majdanpek - Rudna glava, a da će se u zoni radova saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 21. avgusta od 8 do 15 časova izvodiće se radovi na deonici Surčin - Obrenovac, u smeru ka Surčinu, a tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka.

Od 15. do 19. avgusta od 8.30 do 12 časova i od 14 do 17 časova na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na deonici Velika Lomnica - Buci - Jastrebac. U periodima od 12 do 14 i nakon 17 časova saobraćaj će se odvijati normalno.

Takođe od 15. do 19. avgusta zbog obezbeđivanja radova na izgradnji mosta na budućem auto-putu Ruma - Šabac biće izmenjen režim saobraćaja u zoni petlje Ruma, u oba smera. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorene preticajne trake, dok će se saobraćaj odvijati voznim trakama.

Od 15. avgusta do 5. septembra u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na kolovozu na deonici Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Do 31. oktobra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju deonice Straža - Jasenovo, a tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza: Gradina, izlaz 80 minuta, Preševo, ulaz-izlaz 60 minuta, Gostun, ulaz-izlaz 30 minuta, Jabuka, ulaz 30 minuta, Kotroman, ulaz 40 minuta.

Batrovci, izlaz 60 minuta i za putnička i za teretna vozila, Batrovci, ulaz 40 minuta, Šid, izlaz 90 minuta.

Zadržavanja na teretnim terminalima: Horgoš, izlaz 240 minuta, Kelebija, izlaz 60 minuta, Batrovci, izlaz 60 minuta za putnička i teretna vozila, Šid, izlaz 120 minuta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS