Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bez zadržavanja na naplatnim stanicama, na Preševu putnička vozila čekaju 2 sata - | K-013 Portal

Bez zadržavanja na naplatnim stanicama, na Preševu putnička vozila čekaju 2 sata

 

aIz ovog javnog preduzeća vozačima se savetuje da, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Najduže zadržavanje na izlazu GP Preševo - 120 minuta

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš i Horgoš 2, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na Gradini, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na prelazu Preševo, zadržavanje za putnička motorna vozila na ulazu je 60 minuta, a na izlazu 120 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje za teretna motorna vozila na izlazu je 60 minuta, a na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Iz Puteva Srbije vozačima se savetuje da, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS